Poul Flensborg

Poul Flensborg

• Akupunktør
• Fysiurgisk massør
• Kranio-sakralterapeut
• Behandler i Elektroterapi

Mit navn er Poul Flensborg, jeg er årgang 1963, bor i Viborg sammen min kone Jette og vi har 2 børn. 

Min interesse for den alternative måde at behandle på er en spire som går langt tilbage. Jeg føler at den medicin som vi får, kan være en stor belastning for kroppen, så derfor ønsker jeg selv først at afprøve andre muligheder så som alternativ behandling, hvile, undgå stress, god og sund kost før jeg evt. selv tager medicin. 

Efter at have været indenfor handel og service i mange år, startede jeg en akupunktur uddannelse i efteråret 2003 senere uddannede jeg mig til Krano-sakral terapist (KST) og massør, senere har fuldt en række efter-uddannelsers kurser specielt inden for KST og akupunktur.

 

Jeg er stolt og glad for at være RAB (Registret alternativ behandler) godkendt inden for akupunktur. For at blive RAB godkendt skal man have en række uddannelser inden for anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi og en fortsat efteruddannelse inden for sit fag. Disse regler for godkendelse som RAB behandler er udstukket fra sundhedsstyrelsen, for at patienter skal føle sig mere tryk i mænget af behandlere og alternative behandlingsformer. 

Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktør, som er en fag organisation for akupunktører.

Udover mit virke i Viborgklinikken, arbejder jeg også for
Falck Health Care som akupunktør og massør.

Mine behandlinger - læs mere her…webdesign: BITSCH and pieces