Behandlinger hos Poul Flensborg

Akupunktur / Laser

Ved første konsultation starter vi med en samtale og undersøgelse, hvor vi gennemgår dit sygdoms forløb nu og førhen, før behandlingen starter vil jeg fortælle dig om forløbet af behandlingen, hvor vi taler om behandlingsformen og bliver enige om denne. Jeg behandler alle alders grupper. Behandlingstiden er ofte ½ – 1 timer, som kan kombineres med massage og eller kranio-sakral terapi.

Øre-akupunktur

Her bruger jeg øret til aflæsning af evt. ubalancer i kroppen og behandler ud fra det, bruges ofte som støtte til anden akupunktur behandling. Til rygeafvænning og vægttab bruges øre-akupunktur, hvor små perma-nåle / øre-frå bliver sat på øret og man gå med disse den aftalte tid.

Massage

Ved behandling med fysiologisk massage, behøves ikke den store undersøgelse/samtale, da man ofte kommer direkte med ønske om behandling af nakke/ryg, ben for- og bagpå eller hel krops massage. Behandlingen er med eller uden olie, hvor jeg undersøger kroppen for ømme punkter, disse punkter bliver grundig behandlet, så du efter behandling føler din krop bliver afslappet.

Posturlogi

Denne behandling med i akupunktur, øre-frø eller magneter. Det handler om at finde evt. skævheder i kroppen som ofte skyldes spændinger i de toniske muskler som er de muskler vi ikke selv har handlekraft over, disse skævheder skal rettes før anden behandling, da skævheder kan være årsagen til lidelser. Det siges at alt fra smerter i stortå til depression kan skylde skævheder i enten fod, hofte, kæbe eller øjet.

Kranio-sakral terapi

Efter samtale, hvor vi finder ud af hvad problemet er, starter behandlingen. Jeg starter med at løsne muskler i evt. lænd, ryg, kæber eller nakke med massage, derefter løsnes spændinger i hovedet, som ofte er en meget behagelig og afslappende form for massage.

Evt. spørgsmål til behandlingerne besvares efter bedste evne.


Med venlig hilsen

Poul Flensborgwebdesign: BITSCH and pieces