Tilbage til informationer

Vægttab med elektroterapi

Elektroterapi
Elektroterapi har været anvendt og anerkendt i mange år. Ved hjælp af elektrodeplader der fastsættes på huden, sendes svagstrøms impulser til musklernes “nervetråde”. Disse impulser fremkalder en rytmisk veksling mellem sammentrækning og afslapning. Denne veksling fungerer ligesom kraftig motion.

Hermed løsnes de generende ophobninger af affaldsstoffer, samtidig med at musklen trænes. Med elektroterapi opnås en forøgelse af blodcirkulationen I de behandlede områder, således at mængden af affaldsstoffer og mælkesyre som borttransporteres øges markant.

Figurtrimning
Da elektroterapi virker som kraftig motion, er det en effektiv metode til figurtrimning.
Her sættes elektroderne på den ønskede muskelgruppe og der sker en øget aktivitet i musklerne. Denne aktivitet kan efterfølgende give ømhed i den trænede muskelgruppe, som efter en træningsaften. Hvis dine muskler ikke i forvejen er veltrænede, vil du se store reduktioner i dine mål på f.eks. talje, mave, hofter og lår. Det er en nem og enkel måde at reducere sine mål på og kan være et godt supplement til anden træning.

Vil du være slank og attraktiv på en naturlig måde, må du følge vores instruktioner aktivt og konsekvent. Når der er tale om slankning/vægtreducering er det altid vigtigt at tænke kost indover. Vi anbefaler principielt aktive slankeøvelser for mave-, bug-, hale- og lårmuskulatur.

Du skal de første 4 uger have 2 til 3 behandlinger om ugen, for at få den fulde effekt af behandlingen. Derefter kan du holde behandlingen ved lige med langt færre behandlinger,  for at undgå dine muskler blive slappe og virkningen af trimningen vil aftage.

Som gode erfaringsområder hos Viborgklinikken kan nævnes:

• Slanke og faste lår
• Reducerer hofte-, lår og taljemål
• Slanke og faste lår
• Behandling af cellulite/appelsinhud
• Opstramning efter fødsel
• Muskelgenoptræning

                                                                                                                 
 Poul Flensborgwebdesign: BITSCH and pieces