Tilbage til oversigt

Løbeskade - løb halvmarathon efter 2 behandlinger

Klientudtalelse

Som aktiv motionsløber pådrager man sig af og til løbeskader.  Jeg fik en overbelastningsskade i min achillesene, som siden satte sig i læg og hofte. Dette gav en skadespause på 4-5 mdr., hvor jeg enten overhovedet ikke kunne løbe eller i bedste fald kunne løbe 3-5 km. på Atletikstadion´s jævne bløde underlag.

Tidligt i forløbet fik jeg 3 behandlinger hos min fysioterapeut, men desværre uden virkning – så der var dømt videre skadespause.

På opfordring opsøgte jeg Poul Flensborg i ViborgKlinikken – fik hurtigt en tid, og var spændt på om akupunktur kunne hjælpe mig.

Første behandling fik jeg mandag – allerede tirsdag morgen var smerten i hoften betydeligt mindre, så jeg prøvede at løbe en 8 km. bakketur tirsdag aften – uden smerter, kun ømhed. Fredag fik jeg behandling nr. 2, som fjernede det sidste ømhed efter en skade som havde generet mig i næsten 5 mdr – skønt !

En uge senere løb jeg City-halvmarathon uden problemer med hoften overhovedet – det var imponerende. I ugen efter kom ømheden i achillesenen lidt tilbage, men det har Poul fjernet med én behandling, så det har været nemt, hurtigt, og billigt at blive skadesfri, da jeg endeligt fik den behandling som passede til mig.

Bo K. Jørgensenwebdesign: BITSCH and pieces