Tilbage til informationer

Forsikringen dækker akupunktur

En stor del af forsikringsselskaberne yder via deres sundhedsforsikring tilskud til akupunktur udført af medlemmer af Praktiserende Akupunktører, fortæller PA Akupunktør fra Viborg.

Flere forsikringsselskaber har gennem længere tid givet tilskud til akupunktur under forudsætning af, at behandlingen bliver udført af en læge. Nu er ordningen udvidet, så der også ydes tilskud, når behandleren er medlem af Foreningen Praktiserende Akupunktører.

Mange forbrugere er slet ikke klar over, at deres egen sundhedsforsikring eller arbejdspladsens forsikring går ind og dækker akupunkturbehandlinger. Vi har nu fået bekræftet det ved at kontakte en hel række forsikringsselskaber. Og det er selvfølgelig en udvikling, vi er meget glade for, fortæller PA Akupunktør Poul Flensborg, ViborgKlinikken og fortsætter:

Opfylder en lang række krav

En af grundene til at mange forsikringsselskaber i dag yder tilskud til akupunktur udført af vores medlemmer, er at alle medlemmerne i dag er Registrerede Alternative Behandlere (RAB). Foreningen er godkendt af Sundhedsstyrelsen som registreringsansvarlig brancheforening. Det betyder, at alle medlemmerne skal leve op til en lang række krav, bl.a. om etik og moral, udelukkende anvendelse af sterile engangsnåle, samt krav om efteruddannelse, forsikringer m.m. Og det giver befolkningen tryghed og skaber samtidig en troværdighed hos en stor del af forsikringsselskaberne, siger Poul Flensborg.

Indtil videre giver følgende forsikringsselskaber tilskud til akupunktur i deres sundhedsforsikring, hvis det bliver udført af Praktiserende Akupunktører: Codan, Topdanmark, Danica, Trekroner, FSP pension og National Health Insurance Danmark.

Yderligere information fås hos Poul Flensborg, ViborgKlinikken på tlf.: 41 10 04 60

Se også: aku-net.dkwebdesign: BITSCH and pieces