Tilbage til oversigt

Mistrivsel og dårligt syn

Klientudtalelse

Kære Marlene

Jeg er mor til 3 drenge på hhv. 10 år, 8 år og 10 mdr.

Da den ældste Joakim gik i første klasse, blev jeg ringet op af hans klasselærer, at han var begyndt at være mut og aggressiv i skolen. Han er normalt en glad dreng der har nemt ved skolen og afholdt af kammerater.

Vi havde bemærket en lille ændring der hjemme, men ikke så meget som skolen. Han fortalte også da vi snakkede med ham om det, at han havde fået en trykken i hovedet den senere tid. Vi snakkede frem og tilbage om hvad vi skulle gøre og hvad der var galt. Samtidig havde min mor læst om en klinik i Viborg der hjalp børn med problemer ved massage og Kranio-Sakral terapi. Jeg var skeptisk, men villig til at prøve. Vi fik tid på Viborgklinikken, kom ind til Marlene og hun fandt hurtigt ud af, at hans ryg var ca. 7 cm skæv. Noget hun mente den var blevet, ved evt. fald eller lign. Han er faldet ned fra et legetårn da han var 3 år.

Samtidig var han vokset meget over en kort periode. Sideløbende var vi via Sundhedsplejersken, blevet henvist til øjenlæge, hvor vi fik konstateret at han kun havde 50% syn på venstre øje. Han skulle bruge klap for det højre øje en time om dagen, for at træne det venstre, men vi skulle ikke regne med den store forandring, men måske briller. Da jeg fortalte Marlene dette, kunne hun uden jeg sagde det, fortælle at det måtte være venstre øje. Den måde ryggen var skæv på, gjorde at nogle nerver til venstre side af hovedet blev trykket. Efter 2 behandlinger var det allerede meget bedre med trykken i hovedet og ryggen var lige. Vi var til kontrol hos øjenlægen, der til hans egen forundring kunne se at der var 90% syn på det venstre øje nu. Jeg fortalte om vores behandling hos Marlene. Joakim fik det meget bedre og blev igen den glade dreng. Jeg gik på samme tidspunkt hos Kiropraktor, for en “bil-skade” i ryggen, det var jeg ca. 2-3 gange om måneden.

Jeg startede hos Marlene også og efter 4 behandlinger kan jeg nu nøjes med at komme 1-2 gange i kvartalet. I 2004 fødte jeg min tredje dreng. Han kom ud med den ene hånd først og blev trukket lidt i. Efter nogle måneder begyndte han at blive urolig og jeg tog straks op til Marlene, som kunne mærke at han havde nogle spændinger over lænden og hans kranie sad lidt skæv på rygsøjlen. Efter 3 behandlinger var han på plads.

Jeg har efterhånden henvist både venner, familie og kollegaer til Viborgklinikken.

De er alle blevet glade for at blive behandlet hos Marlene.

Tina Nielsenwebdesign: BITSCH and pieces